Ons verhaal

The making of...

Onze eerste ontmoeting

Onze ontmoeting was helemaal geen date. Rob werd als consultant geintroduceerd op de marketing afdeling van de SS Rotterdam waar Fiona in vaste dienst was. Rob, zo professioneel als hij toen was, hield netjes afstand van iedereen.

Pas na een jaar ging het mis. Fiona verscheen in een sierlijk jurkje voor het opnemen van een teaser voor de opening van de SS Rotterdam en toen sprongen de vonken alsnog over.

Maar ja…..dat leeftijdsverschil……en die zakelijke relatie……dat kon toch eigenlijk echt niet 😉

Eerste echte date

Tja die vergeten we nooit meer.
Rob heeft Fiona verleid om mee uit eten te gaan in een chique Rotterdamse club. Bij thuiskomst nog een mooie fles bubbels en chocolade truffels en de avond kon niet meer stuk.

Onze eerste verre reis

Onze eerste verre reis was een zakenreis van Rob naar Calgary in Canada. Fiona was zijn ideale assistente. Fiona maakte zelfs indruk op de daar aanwezige stedenbouwkundig specialisten en CPTED experts.
Natuurlijk hebben we de reis uitgebreid met een bezoek aan Banff National Park waar we onder andere een heuse zwarte beer spotte, de liefde voor wildlife is ontstaan… en waar kan je wildlife het beste spotten? Op naar Zuid Afrika!

Het aanzoek

Het was echt wel een keer tijd maar het was ook Corona…..Rob had een huwelijksaanzoek gepland tijdens een Grand Chapitre van de Confrerie ‘d Sabre D’or (champagne club) op landgoed de Salentein. Copleet met sabreurs, een hele filmploeg, een groot wit paard en eigen gasten.
Maar zoals gezegd het was Corona dus het hele plan werd een dag van tevoren gecancelled.

Dan maar snel met z’n alleen een alternatief bedenken en dat werd Oud Londen in Zeist. Het zelfde paard, dezelfde filmploeg en dezelfde vrienden, maar net even iets kleiner aangepakt. Gelukkig zei Fiona toch ja…..ja….ja!

Onze laatste verre reis

We hebben veel meegemaakt de afgelopen tijd en reizen is voor ons de ultieme ontspanning. Na Zuid Afrika en wat onderbrekingen vanwege Corona en ziekte pakken we het toch weer op. De eerstvolgende verre reis wordt Thailand in december en januari. Fiona en Gaby hebben een hele rondreis samengesteld dus dat komt helemaal goed!